O piškotkih v tej spletni trgovini

1. UVOD

Naša spletna stran, www.refurb.si (v nadaljevanju: »spletna stran«) uporablja piškotke in druge sorodne tehnologije (za lažje razumevanje se vse tehnologije imenujejo »piškotki«). Piškotke nameščajo tudi tretje osebe, ki smo jih angažirali. V spodnjem dokumentu vas obveščamo o uporabi piškotkov na naši spletni strani.

2. KAJ SO PIŠKOTKI

Piškotek je majhna preprosta datoteka, ki jo skupaj s stranmi tega spletnega mesta pošljete in jo vaš brskalnik shrani na trdi disk vašega računalnika ali druge naprave. Podatki, shranjeni v njih, se lahko ob naslednjem obisku vrnejo na naše strežnike ali strežnike ustreznih tretjih oseb.

3. KAJ SO SKRIPTE?

Skripta je del programske kode, ki se uporablja za pravilno in interaktivno delovanje našega spletnega mesta. Ta koda se izvede na našem strežniku ali v vaši napravi.

4. KAJ JE SPLETNI SVETILNIK?

Spletni svetilnik (ali oznaka pikslov) je majhen, neviden del besedila ali slike na spletnem mestu, ki se uporablja za spremljanje prometa na spletnem mestu. Če želite to narediti, se različni podatki o vas shranjujejo s pomočjo spletnih svetilnikov.

5. PIŠKOTKI

5.1 Tehnični ali funkcionalni piškotki

Nekateri piškotki zagotavljajo, da nekateri deli spletnega mesta delujejo pravilno in da vaše uporabniške nastavitve ostanejo znane. Z namestitvijo funkcionalnih piškotkov vam olajšamo obisk naše spletne strani. Na ta način vam ob obisku naše spletne strani ni treba večkrat vnašati istih podatkov in na primer izdelki ostanejo v nakupovalni košarici, dokler ne plačate. Te piškotke lahko postavimo brez vašega soglasja.

5.2 Trženje / sledenje piškotkom

Piškotki za trženje / sledenje so piškotki ali katera koli druga oblika lokalnega shranjevanja, ki se uporabljajo za ustvarjanje uporabniških profilov za prikazovanje oglasov ali sledenje uporabniku na tem spletnem mestu ali na več spletnih mestih za podobne tržne namene.

6. PIŠKOTKI, KI JIH TA STRAN UPORABLJA

 • Flatsome Theme: za oblikovanje tega spletnega mesta uporabljamo temo Flatsome. Ti podatki se ne delijo s tretjimi osebami.
 • WordPress: spletno mesto poganja WordPress.
 • Google Fonts: uporabljamo za prikaz spletnih pisav.
 • Google Maps: uporabljamo za prikaz zemljevida.
 • Woocommerce: za spletne nakupe uporabljamo pogon Woocommerce.
 • Razno: uporabljamo za deljenje podatkov.

7. PRIVOLITEV

Ko prvič obiščete našo spletno stran, vam bomo prikazali pojavno okno z razlago piškotkov. Takoj, ko kliknete »Shrani nastavitve«, se strinjate, da bomo uporabili kategorije piškotkov in vtičnikov, ki ste jih izbrali v pojavnem oknu, kot je opisano v tem pravilniku o piškotkih. Uporabo piškotkov lahko onemogočite prek svojega brskalnika, vendar upoštevajte, da naše spletno mesto morda ne bo več delovalo pravilno.

8. VAŠE PRAVICE V ZVEZI Z OSEBNIMI PODATKI

Glede vaših osebnih podatkov imate naslednje pravice:

 • Imate pravico vedeti, zakaj so potrebni vaši osebni podatki, kaj se bo z njimi zgodilo in kako dolgo bodo shranjeni.
 • Pravica dostopa: Imate pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov, ki so nam znani.
 • Pravica do popravka: imate pravico, da kadar koli želite dopolniti, popraviti, izbrisati ali blokirati svoje osebne podatke.
 • Če nam podate soglasje za obdelavo vaših podatkov, imate pravico, da to privolitev prekličete in da vaše osebne podatke izbrišemo.
 • Pravica do prenosa vaših podatkov: imate pravico zahtevati vse svoje osebne podatke od upravljavca in jih v celoti prenesti na drugega upravljavca.
 • Pravica do ugovora: lahko nasprotujete obdelavi vaših podatkov. Tega upoštevamo, razen če obstajajo utemeljeni razlogi za obdelavo.

Za uveljavljanje teh pravic se obrnite na nas. Prosimo, glejte kontaktne podatke na dnu te Politike piškotkov. Če imate pritožbo glede tega, kako ravnamo z vašimi podatki, bi vas radi slišali, vendar imate tudi pravico, da pritožbo vložite pri nadzornem organu za pritožbe (organu za varstvo podatkov).

9. OMOGOČANJE/ONEMOGOČANJE IN BRISANJE PIŠKOTKOV

S spletnim brskalnikom lahko samodejno ali ročno izbrišete piškotke. Določite lahko tudi, da nekaterih piškotkov ni mogoče namestiti. Druga možnost je, da spremenite nastavitve svojega spletnega brskalnika, tako da boste ob vsakem vstavljanju piškotka prejeli sporočilo. Če želite več informacij o teh možnostih, glejte navodila v razdelku za pomoč brskalnika.

Upoštevajte, da naše spletno mesto morda ne bo delovalo pravilno, če so vsi piškotki onemogočeni. Če piškotke izbrišete v svojem brskalniku, bodo po vašem soglasju znova postavljeni, ko znova obiščete naše spletne strani.

10. OMOGOČANJE/ONEMOGOČANJE IN BRISANJE PIŠKOTKOV

Za vprašanja in / ali komentarje o naši politiki piškotkov in tej izjavi se obrnite na nas prek naslednjih kontaktnih podatkov:

MATJAŽ DOBRAVC S.P.
V BORŠT 7, 1235 RADOMLJE, Slovenija
Delovni čas:
pon-pet: 08.0 – 16.00

Spletna stran: refurb.si
Telefon: 051201740
E-pošta: info@refurb.si

Radomlje, 01. december 2021